Σπετσοφάι Wudy
Ένα γευστικό πιάτο έτοιμο σε λίγα λεπτά χάρη στη Wudy AIA!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- Wudy AIA
- Καρότα
- Κόκκινες, κίτρινες και πράσινες πιπεριές
- Τσίλι
- Ντομάτες
- Πάπρικα
- Μέλι
- Τοματοπολτός
- Λευκό κρασ
- Ρίγανη (για γαρνίρισμα)
Ένα τηγάνι, πολλά λαχανικά και το αγαπημένο σας: Wudy AIA.
Συναρμολογήστε τα πάντα για μια γευστική εκδοχή του ελληνικού
σπετζοφάι.
Οδηγίες
/01
Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
/02
Κόψτε το Wudy σε ροδέλες και προσθέστε τα στο τηγάνι για να
πάρουν χρώμα.
/03
Κόψτε τα καρότα και τις πιπεριές σε κομμάτια, προσθέστε τα
στο τηγάνι και σοτάρετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για
20λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
/04
Προσθέστε το τσίλι, τον πελτέ ντομάτας και σοτάρετε.
/05
Σβήνετε το τηγάνι με το κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί.
/06
Τρίβετε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις προσθέτετε στο
τηγάνι. Προσθέστε το μέλι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και
ανακατέψτε.
/07
Σκεπάζουμε με καπάκι και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για
15-20 λεπτά.
/08
Μεταφέρετε τα πάντα σε ένα πιάτο και σερβίρετε πασπαλίζοντας
με λίγη φρέσκια ρίγανη.
Σπετζοφάι σε πιάτο σούπας και διακοσμημένο με λίγη φρέσκια ρίγανη.