Σπετσοφάι Wudy

Ένα γευστικό πιάτο έτοιμο σε λίγα λεπτά χάρη στη Wudy AIA!

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Wudy AIA
  • Καρότα
  • Κόκκινες, κίτρινες και πράσινες πιπεριές
  • Τσίλι
  • Ντομάτες
  • Πάπρικα
  • Μέλι
  • Τοματοπολτός
  • Λευκό κρασ
  • Ρίγανη (για γαρνίρισμα)
Ένα τηγάνι, πολλά λαχανικά και το αγαπημένο σας: Wudy AIA. Συναρμολογήστε τα πάντα για μια γευστική εκδοχή του ελληνικού σπετζοφάι.

Οδηγίες

/01

Τοποθετήστε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά.

/02

Κόψτε το Wudy σε ροδέλες και προσθέστε τα στο τηγάνι για να πάρουν χρώμα.

/03

Κόψτε τα καρότα και τις πιπεριές σε κομμάτια, προσθέστε τα στο τηγάνι και σοτάρετε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 20λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

/04

Προσθέστε το τσίλι, τον πελτέ ντομάτας και σοτάρετε.

/05

Σβήνετε το τηγάνι με το κρασί και το αφήνετε να εξατμιστεί.

/06

Τρίβετε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις προσθέτετε στο τηγάνι. Προσθέστε το μέλι, αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ανακατέψτε.

/07

Σκεπάζουμε με καπάκι και σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15-20 λεπτά.

/08

Μεταφέρετε τα πάντα σε ένα πιάτο και σερβίρετε πασπαλίζοντας με λίγη φρέσκια ρίγανη.
Σπετζοφάι σε πιάτο σούπας και διακοσμημένο με λίγη φρέσκια ρίγανη.